Resztóránt

Az idegenek köztünk vannak

avagy talán még nem késő…

Hosszas kutatómunka (elmélkedés) után tudományos körünk rájött a kézenfekvő igazságra: az idegenek köztünk vannak!

Jó, ezt már mások is próbálták felvetni (gabonakörök), vagy eltussolni (lásd amerikai kormány, X-akták), de nekünk nyilvánvaló és egyben kézzelfogható bizonyítékaink vannak, hogy a világegyetem parazitái hozzánk is eljutottak, s már nagyon-nagyon hosszú ideje figyelnek minket. S már nincs hátra sok idő addig, hogy elkezdjék gyarmatosítani a Földet…

Az idegenek pedig nem mások, mint a GOMBÁK! A Gombakirálynő elküldte megfigyelőit és katonáit, amik kirajzottak a világűrbe és uralmuk alá hajtanak minden más létformát, mert a gombák PARAZITÁK! Már a Földön is sok megtalálható közülük, legveszélyesebbek a bocskoros-fehérkalapos, a pirosfehérpettyes-kalapos, a spóraszóró-pöffeteg és a légiakrobata-stuka galambgomba.

A magányos embert másodpercek alatt elpusztítják, még a csontokat is megeszik. És már nem csak az erdőkben bujkálnak, ráadásul nem csak eső után merészkednek elő föld alatti bunkerjeikből… sötét sikátorokban, éjjel az erdőben nagyon figyeljünk, mert bármikor százával ronthatnak ránk!

erdőszéli mutáns galóca
(különösen veszélyes, gyűjtésre nem ajánljuk)

Hogy miről ismerni fel a gombákat? Aki kalapot hord, az már gyanús… aki a „te gomba vagy?” kérdésre igennel válaszol, az pedig már biztosan gomba (a gombák nem nagyon okosak egyenként, ha nem hagyatkozhatnak a kollektív gombatudatra). Vigyázzunk a bocskoros emberekkel is (pl. Bochkor Gábor majdnem biztosan gombaügynök, Clint Eastwood pedig ugye bekaphatja).

Ugyanakkor a gombás láb is az átalakulás biztos jele (a folyamat ekkor már visszafordíthatatlan, óvatosan mártsuk 100%-os sósavba a fertőzött testrészt, majd ami megmaradt belőlünk, azt gyújtsuk fel, hogy az emberiséget ne veszélyeztessük átalakulásunk után).

Hogy védekezhetünk a gombák ellen? A legegyszerűbb, ha megesszük őket (gombapörkölt, vagy rántott gomba formájában kifejezetten ízletesek) azonban mivel erre a gombák is rájöttek, némelyik orvul kifejlesztette a gomba-düh képességet magában és amikor már jó mérgesek lesznek, akkor szétrágják az embert belülről vazeg.

Mára ennyit, jövő héten „Azok az alattomos csigák” c. tudományos értekezéssel jelentkezünk!

A kutatómunkát végezte, illetve a valódi fényképeket készítette:

TaZ & BoB Co. (TBC, 2003)